Schweinsteigert a tartalékokhoz küldte Mourinho

Bastian Schweinsteiger, José Mourinho, Manchester United
Inter Milan's Portuguese coach Jose Mourinho (R) shakes hands with Bayern Munich's midfielder Bastian Schweinsteiger (L) after the UEFA Champions League final football match Inter Milan against Bayern Munich at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on May 22, 2010. Inter Milan won the Champions League with a 2-0 victory over Bayern Munich in the final at the Santiago Bernabeu. Argentine striker Diego Milito scored both goals for Jose Mourinho's team who completed a treble of trophies this season. AFP PHOTO / MLADEN ANTONOV / AFP PHOTO / MLADEN ANTONOV
Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, hogy a portugál a továbbiakban nem számít a német középpályásra.

A 32. születésnapját éppen hétfőn ünneplő német világbajnok a brit sportsajtó értesülései szerint hamarosan távozik a klubtól, mert az új tréner nem számít rá. Ezt támasztja alá, hogy a tartalékokkal kell edzenie, szombaton a Galatasaray elleni felkészülési mérkőzésen pedig nem kapott lehetőséget.

Schweinsteiger már hiába fut Forrás: AFP/Christof Stache

A középpályás az előző szezonban - amikor Louis van Gaal volt a tréner - 21 alkalommal volt kezdő a Manchester Unitedben, tízszer csereként állt be, és egy gólt szerzett, de egy makacs térdsérülés is nehezítette a dolgát.

A Daily Mail információi szerint a válogatottól pénteken visszavonult Schweinsteiger az AC Milan vagy az Internazionale színeiben folytatja pályafutását.

A United középpályásai között meglehetősen nagy a verseny a csapatba kerülésért, ugyanis Michael Carrick, Morgan Schneiderlin, Marouane Fellaini és Ander Herrera is tagja Mourinho keretének, ráadásul hetek óta szó van a francia válogatott Paul Pogba érkezéséről.