Simeone fia a Serie A-ba igazol

Horizontal
Daniel Rosenbichler (L) of Austria fights for the ball with Giovanni Simeone of Argentina during the FIFA Under-20 World Cup football match between Argentina and Austria in Wellington on June 5, 2015. AFP PHOTO / MARTY MELVILLE / AFP PHOTO / Marty Melville
Vágólapra másolva!
A Genoa csapatában folytatja karrierjét Diego Simeone legidősebb fia, Giovanni. De csak azt követően, hogy letudta a kötelezőt az argentin olimpiai válogatottban.

A madridi As című sportlap információi szerint az Atlético Madridot irányító Diego Simeone legidősebb fia, Giovanni a Serie A-ban szereplő Genoához igazol, azt követően, hogy letudta válogatottbeli kötelezettségeit a riói olimpián szereplő argentin válogatottban.

A 21 éves csatárért 3 millió eurót kap klubja, a River Plate. Az előző szezont kölcsönben a Banfieldnél töltötte az ifjabb Simeone, ahol 29 bajnoki meccsen 12 gólt lőtt az argentin élvonalban.

Giovanni Siemone így most viszi tovább a családi hagyományt, hiszen annak idején az édesapja is letette a névjegyét az olasz élvonalban. Az Interrel UEFA Kupát nyert, míg a Lazióval egy naptári éven belül mindent megnyert, amit csak lehetett, kezdve az 1999-es UEFA Szuperkupátval, majd következett a bajnokság, az Olasz Kupa és végül az Olasz Szuperkupa 2000 szeptemberében – éppen az Inter ellen.