Vágólapra másolva!
Argentína 1-0-ra győzött felkészülési mérkőzésen Honduras ellen, de az öröm nem lehet teljes, mivel Lionel Messi megsérült.

A Copa Américára készülő argentinok az olasz bajnokság gólkirálya, Higuaín parádés góljával győztek, a csatár előbb a 16-osnál lefordult az emberéről, majd ballal átemelte a labdát a kapus fölött.

Még a félidő vége előtt jöhetett volna a második gól, de Rojo lövését valami hihetetlen bravúrral kiszedte Escober. Az argentinok uralták a meccset, de így is volt miért izgulniuk a helyi drukkereknek, amikor Messi megsérült: az egyik hondurasi meglökte a levegőben, egy másik pedig átesett rajta, és eltalálta a veséje tájékán. Messit először a pályán kezdték ápolni, végül cserét kért, azóta kiderült, hogy nem komoly a sérülése, megúszta egy vérömlennyel.

Honduras is megúszta végül egygólos vereséggel, pedig az argentinoknak volt még helyzetük, Agüero ziccerét és Banega távoli lövését a kapus, Mercado próbálkozását a kapufa hárította. A Copa Américán Argentína a címvédő Chile ellen kezd majd június 7-én.