Vágólapra másolva!
A francia France Football állítása szerint a Real Madrid ásza, Cristiano Ronaldo az elmúlt időszakban ötször találkozott a Paris Saint-Germain elnökével, Nasszer al-Kelaifival, hogy tárgyaljon a csatár átigazolásáról. A PSG új edzőt is szeretne, miután Blanc elbukott a PSG-vel a BL-negyeddöntőben. 

A France Football azt írja, hogy Nasser Al-Khelaifi és Ronaldo már öt megbeszélésen túl is vannak. A portugál szupersztár legutóbb a Wolfsburg elleni BL-diadal után járt Párizsban: a 23 éves Victoria’s Secret-modell, Maria Borges társaságában vacsorázott.

Ronaldo és Maria Borges Párizsban találkoztak Forrás: Instagram/Maria Borges


A francia lap szerint Ronaldo magángéppel érkezett Párizsba, majd a Hotel Costesben egyeztetett a PSG elnökével, és másnap reggelre újra Madridban volt, hogy részt tudjon venni a 11 órás edzésen.

Érdekesség, hogy a történet aznap került ki, amikor az angol Sky Sports rendkívüli hírként tálalta: a PSG szeretné megszerezni José Mourinhót a kispadra.

A Sky forrásai szerint Al-Khelaifi elnök azonnal felvette a kapcsolatot az edző ügynökével, Jorge Mendessel, miután a csapat a Manchester City ellen búcsúzott a BL negyeddöntőjében. Al-Khelaifi egyre türelmetlenebbül vágyik a nemzetközi sikerekre, amelyekre Laurent Blanc irányításával eddig hiába várt.

Az ügynök személye is fontos lehet

A Sky úgy értesült, hogy Mourinho egyelőre kivárásra játszik, mert kíváncsi, hogy alakul a Manchester United kispadjának sorsa, ugyanakkor el tudja képzelni, hogy a PSG élén folytassa - annak ellenére, hogy korábban már kétszer is nemet mondott a párizsiaknak. A jelenlegi vezetőedzőnek, Laurent Blanc-nak egyébként még két évig élő szerződése van a PSG-vel.

A Sky már Párizsban látja a mestert Forrás: skysports.com

A bombaigazolások ügyet tovább hitelesítheti, hogy mindkét érintettnek, Ronaldónak és Mourinhónak is ugyanaz az ügynöke. Jorge Mendes a legnagyobb hatalmú játékosügynök Európában, Gestifute nevű cége csak a 2014. nyári átigazolási szezonban 250 millió eurós forgalmat bonyolított.