Német utánpótlásválogatottal erősít a Wolsburg

Didavi
Didavi a Wolfsburgban folytatja
Vágólapra másolva!
A Bajnokok Ligája-negyeddöntős VfL Wolfsburg csapatában folytatja pályafutását nyártól Daniel Didavi, a VfB Stuttgart labdarúgója.

A 26 éves támadó középpályás ingyen kerül Wolfsburgba, mert idén nyáron lejár a szerződése Stuttgartban. Új megállapodása 2021-ig szól. Az egykori német utánpótlás-válogatott Didavi eddigi pályafutása során 77 Bundesliga-meccsen 24 gólt szerzett, és kulcsszerepet játszott abban, hogy a Stuttgart az elmúlt két szezonban bennmaradt az élvonalban. Korábban, Nürnbergben már dolgozott együtt a Wolfsburg edzőjével, Dieter Heckinggel.

"A klub az életem részévé vált, ezért nagyon nehéz volt a döntés" - mondta a játékos, akit a Stuttgart szeretett volna megtartani, de visszautasította az ajánlatot.

Didavi a Wolfsburgban folytatja Forrás: AFP


"Nehéz szívvel, de elfogadjuk a döntését, amelyről már a téli szünetben tájékoztatott minket. Nem titok, hogy szerettünk volna szerződést hosszabbítani vele" - nyilatkozta a VfB Stuttgart sportigazgatója, Robin Dutt.


A mostani idény 28. fordulóját követően a Wolfsburg a 8., a Stuttgart pedig a 12. helyen áll a tabellán. A Wolfsburg szerdán a Real Madridot fogadja a Bajnokok Ligája-negyeddöntő első mérkőzésén.