Torres csak magát okolja a Barca elleni vereségért

Atlético Madrid, Fernando Torres, foci
Atletico Madrid's forward Fernando Torres celebrates after scoring during the UEFA Champions League quarter finals first leg football match FC Barcelona vs Atletico de Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona on April 5, 2016. LLUIS GENE / AFP
Vágólapra másolva!
Fernando Torres, az Atlético Madrid csatára szerint csak ő a hibás azért, hogy kiállították a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőn. 

A Barcelona–Atlético Madrid (2–1) Bajnokok Ligája-negyeddöntőben a vendégek szereztek vezetést, Fernando Torres volt eredményes a 25. percben, de a csatár a következő 11 percben két sárga lapot is begyűjtött, így csapata emberhátrányban folytatta a meccset, amelyet aztán el is veszített.

Fernando Torres gólt lőtt, majd kiállíttatta magát a Barcelona elleni BL-negyeddöntőn Forrás: AFP/Lluis Gene

A csatár Twitteren reagált az eseményekre. Mint írja, teljes felelősséget vállalt a vereségért, elismeri a hibáját, de arra kéri a szurkolókat, hogy most aztán igazán mutassák meg a visszavágón, hogy a csapat mellett állnak.

"Ez a pályafutásom egyik legrosszabb napja. Elkeserítő, hogy tíz emberrel fejeztük be a meccset, őszintén sajnálom, hogy miattam veszített a csapat. Biztos vagyok benne, hogy egyenlő létszám mellett minden másképp alakult volna. Ettől függetlenül büszke vagyok a csapatra, és tulajdonképpen az eredmény sem rossz. Hiszem, hogy hazai pályán meg tudjuk fordítani a párharcot" - mondta Torres a lefújás után.