Pohárba vizelő futballisták okoztak botrányt

Samir Carruthers (Milton Keynes Dons), James Collins (Northampton), foci
Samir Carruthers (Milton Keynes Dons), James Collins (Northampton), foci
Vágólapra másolva!
Idén nem csupán a lovakról, hanem tapló futballistákról is szól Anglia egyik leglátványosabb és legnézettebb sporteseménye, a négynapos Cheltenham Festival lóverseny.

A nyitónapon (Champion Day) a másodosztályú Milton Keynes Dons játékosa, Samir Carruthers, illetve a negyedosztályú Northampton futballistája, James Collins okozott botrányt azzal, hogy részegen egy erkélyen poharakba vizelt.

A fényképeken ráadásul látszik, hogy Collins a végterméket ki is löttyintette a pohárból.

A löttyintés pillanata Forrás: Twitter

Az MK Dons 22 éves középpályása, Carruthers már bocsánatot kért a viselkedéséért, azt mondta, szégyelli magát, hiszen szégyent hozott a családjára és klubjára is.

"Buta hibát követtem el, a tettemért vállalom a felelősséget” – nyilatkozta. A klub belső vizsgálatot indított, de közleményében hangsúlyozta, hogy a klub játékosai legalább nem hajítottak le sem üveget, sem poharat, se azok tartalmát az erkélyről.

A Northampton ugyancsak vizsgálódik a történtek miatt, a League Two listavezetője számára azért is kínos a történet, mert egyik leggólerősebb játékosáról van szó. Collins januárban érkezett kölcsönbe a Shrewsbury Towntól, eddig 12 bajnokin hatszor volt eredményes.