Vágólapra másolva!
A nyáron lejár a szerződése Lovrencsics Gergőnek, de a Lech Poznan labdarúgócsapata egyelőre nem tett új ajánlatot. Amennyiben a magyar válogatott szélsőre nem tart igényt a klub, úgy a tavalyi bajnokcsapat kilencedik játékosa távozik.

A nyáron Zaur Sadajew, Muhamed Keita, Luis Henriquez és Arnaud Djoum távozott Poznanból, a téli átigazolási szezonban pedig Kasper Hamalainen, Maciej Gostomski, Barry Douglas és Holman Dávid hagyta el a klubot.

A Sport.pl-nek nyilatkozta Lovrencsics azt mondta, szívesen maradna Poznanban, de egyelőre nem érkezett a klubtól semmilyen új ajánlat.

Lovrencsics Gergő ajánlatra vár Forrás: AFP/Angelos Tzortzinis

A portál szerint elképzelhető, hogy a klub nem elégedett a formájával, amíg első két poznani szezonjában 8 gólig és hat gólpasszig, illetve 9 gólig és 14 gólpasszig jutott, addig tavaly 25 bajnokin háromszor volt eredményes, a jelenlegi idényben pedig 15 mérkőzésen még nem talált az ellenfelek hálójába.

Ráadásul Jan Urban edző azt szeretné, ha jobban kivenné részét a védekezésből, azaz ha maradni akar a Lechnél, akkor el kell fogadnia ezt az új szerepet is.

„Az utóbbi időben gyakran bajlódtam sérüléssel, de most egészséges vagyok. Fontos, hogy tavasszal ismét játékba lendüljek” – nyilatkozta az Európa-bajnokságra is készülő Lovrencsics, akiért két éve még a Borussia Mönchengladbach is bejelentkezett.