Eltiltották a mutogató Inter-edzőt

Milánó, 2014. november 14.
2007. november 7-én készült kép Roberto Manciniről, az olasz Internazionale labdarúgócsapat vezetőedzőjéről az orosz CSZKA Moszkva elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen a milánói  Meazza Stadionban. 2014. november 14-én az Internazi
Milánó, 2014. november 14. 2007. november 7-én készült kép Roberto Manciniről, az olasz Internazionale labdarúgócsapat vezetőedzőjéről az orosz CSZKA Moszkva elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen a milánói Meazza Stadionban. 2014. november 14-én az Internazionale vezetése menesztette Walter Mazzarri vezetőedzőt, akinek utódja várhatóan Roberto Mancini lesz. (MTI/EPA/Daniel Dal Zennaro)
Vágólapra másolva!
A játékvezető megsértése miatt egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott Roberto Mancini, az Internazionale labdarúgócsapatának vezetőedzője.

Az Inter vasárnap 3-0-ra kikapott a városi rivális AC Milantól, Mancini többször is szidalmazta a bírókat, ráadásul bemutatta középső ujját a közönségnek. Tetteiért a játékvezető felküldte a lelátóra.

Roberto Mancini elragadtatta magát Forrás: MTI/EPA/Daniel Dal Zennaro

"A mutogatásért elnézést kérek, ennek nem szabadott volna megtörténnie" - írta Twitter-oldalán az 51 éves mester, akinek mellékbüntetésként ötezer eurót kell fizetnie.


A negyedik helyen álló Inter immár négy találkozó óta nyeretlen a Serie A-ban.