Milánóban már tudják, hova megy Mourinho

98424871 HORIZONTAL FOOTBALL MATCH FINAL CHAMPIONS LEAGUE ARM IN ARM EMBRACE PORTRAIT JOY WINNER
Inter Milan's Portuguese coach Jose Mourinho (L) and Inter Milan's president Massimo Moratti celebrate after winning the UEFA Champions League final football match Inter Milan against Bayern Munich at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on May 22, 2010. Inter Milan won the Champions League with a 2-0 victory over Bayern Munich in the final at the Santiago Bernabeu. Argentine striker Diego Milito scored both goals for Jose Mourinho's team who completed a treble of trophies this season. AFP PHOTO / CHRISTOPHE SIMON
Vágólapra másolva!
José Mourinho Milánóban tekintette meg az Inter-Sampdoria mérkőzést, a találkozó után az újságíróknak nyilatkozó Bedy Moratti alaposan elszólta magát. 

Mourinhót nagy szeretettel üdvözölte az Inter-tábor Milánóban, a csapattal olasz bajnoki címet, kupagyőzelmet és Bajnokok Ligája-győzelmet szerző portugál azonban biztosan nem tér vissza a csapathoz.

Ezt Massimo Moratti húga, Bedy mondta el az újságíróknak, miután együtt ebédelt a portugál szakemberrel. "Nagyon hiányzik nekünk Mourinho, aki fantasztikus ember. Hogy visszatér-e hozzánk? Biztosan nem. Most boldog, mert megy a Manchester Unitedhez."

Jose Mourinho és Massimo Moratti Forrás: AFP/Christophe Simon

A Unitednél eközben ennél forróbb nem is lehetne a kispad Louis van Gaal alatt, a hírek szerint a hétközi, Midtjylland otthonában elszenvedett EL-vereség után már csak egy dobása maradt, a következő vereségnél azonnal elküldik.