Vágólapra másolva!
Az újonc Vasas 1-0-ra legyőzte a Haladást a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójában, szombaton. Az idény eleje óta az angyalföldiek pályaedzőjeként tevékenykedő Ferenczi István két perccel a gólja előtt állt be csereként, és ez volt az első mérkőzése a mostani szezonban. Az NB I-ben legutóbb 2011 novemberében lépett pályára.

OTP Bank Liga, 21. forduló:
Vasas FC - Szombathelyi Swietelsky-Haladás 1-0 (0-0)
Illovszky Rudolf Stadion, 2000 néző
v.: Németh Á.
Vasas: Nagy G. - Preklet, Korcsmár, Debreceni, Hangya (Ristevski, 22.) - Vida, Czvitkovics, Berecz (Pavlov, 71.) - Ádám M. (Ferenczi I., 80.), Müller, Remili.
Haladás: Király - Angyal, S. Wils, Jagodics M., Bosnjak - Németh M. (Medgyes, 71.), T. Wils, Kovács L. - Gaál (Ugrai, 76.), Williams (Jánvári, 56.), Halmosi.
gól: Ferenczi I. (82., 11-esből)
sárga lap: Vida (37.), Preklet (67.), Pavlov (79.), illetve Williams (47.), Jagodics M. (50.), Halmosi (85.)
kiállítva: Jagodics M. (54.)

Az angyalföldiek aktívabbak, kezdeményezőbbek voltak az első félidő elején, ezért a szombathelyiek válogatott kapusának, Király Gábornak több alkalommal is védenie kellett. A folytatásban a Haladás irányított és több ígéretes lehetőséget is kialakított, ám ezek közül egyet sem tudott értékesíteni.

A szünet után Jagodics Márk öt perc alatt két sárga lapot kapott, ezért a Vasas emberelőnybe került, és ismét magához ragadta az irányítást. Bár akcióból ezt követően sem sikerült betalálnia, a hajrában Jánvári hátulról felrúgta Ferenczi Istvánt, aki büntetőből megszerezte a győztes találatot.