Öngyilkos akart lenni a focivébék legidősebb játékosa

Faryd Mondragón
Colombia's goalkeeper Faryd Mondragon warms up prior to the start of a Group C football match between Japan and Colombia at the Pantanal Arena in Cuiaba during the 2014 FIFA World Cup on June 24, 2014. AFP PHOTO / JUAN BARRETO / AFP / JUAN BARRETO
Vágólapra másolva!
Kedden kórházba szállították az egykori kolumbiai válogatott kapust, Faryd Mondragónt, aki állítólag öngyilkosságot kísérelt meg.

Mondragón a minap egy pesszimista üzenetet tett közzé az Instagramon: "Egyedül én vagyok az, aki bírálhatja az én életemet.

anélkül, hogy én közben megvédhetném magam" - így az üzenet, amit aztán törölt.

Élete nagy meccse előtt így melegített be Forrás: AFP/Juan Barreto

Kolumbiai lapértesülések szerint a kapus ezek után nagy adag antidepresszánst szedett be.

A Caliban található Valle del Lili klinika megerősítette, hogy az anyagcsere-problémákkal küszködő egykori labdarúgó jó állapotban van, de megfigyelés alatt kell tartani.

Mondragón 2014-ben írta be magát a futballtörténelembe, amikor 43 évesen és 3 naposan pályára lépett a labdarúgó-világbajnokságon a Kolumbia-Japán (4-1) meccsen. Ezzel ő lett a valaha volt legidősebb játékos, aki vébén szerepelt,

a korábbi rekordot a kameruni Roger Milla tartotta.

A Real Zaragoza, a Galatasaray és a Metz egykori kapusa a vb után visszavonult a futballtól, és 2015-ig televíziós szakértőként dolgozott.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!