Csányiék újabb változást hoztak az NB I-ben

Csányi Sándor; Pintér Attila Budapest, 2014. szeptember 18.
Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke sajtótájékoztatón beszél Budapesten, az MLSZ székházában 2014. szeptember 18-án, amelyen bejelentette, hogy távozik posztjáról Pintér Att
Budapest, 2014. szeptember 18. Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke sajtótájékoztatón beszél Budapesten, az MLSZ székházában 2014. szeptember 18-án, amelyen bejelentette, hogy távozik posztjáról Pintér Attila, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya és a következő három tétmérkőzésen Dárdai Pál irányítja a nemzeti csapatot. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
A Magyar Labdarúgó Szövetség elnökségének döntése értelmében jövő hét keddtől február 9-én éjfélig tart a hazai, téli átigazolási időszak a hivatásos, nagypályás játékosokra vonatkozóan.

Az MLSZ honlapjának pénteki közleménye szerint az átigazolási időszak dátumainak módosítására a tavaszi bajnoki fordulók időpontjainak változása miatt volt szükség.

Az MLSZ megváltoztatta a téli átigazolási időszak dátumait Forrás: MTI/Illyés Tibor


A szövetség nyilvántartási, igazolási és átigazolási szabályzatában eredetileg január 24-től február 22-e éjfélig tartó időkeretet határozták meg a labdarúgók átigazolásának vagy kölcsönadásának lebonyolítására.