Ibrahimovicot a Premier League-be hívják

Zlatan Ibrahimovic (PSG), Casimiro  (Real Madrid), foci
Paris Saint-Germain's Swedish forward Zlatan Ibrahimovic (L) vies with Real Madrid's Brazilian midfielder Casimiro during the UEFA Champions League group stage football match Real Madrid CF vs Paris Saint-Germain (PSG) at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on November 3, 2015. AFP PHOTO / GERARD JULIEN
Vágólapra másolva!
Játékosügynöke szerint Zlatan Ibrahimovic, a Paris Saint-Germain svéd labdarúgója következő idényében már nem a francia élcsapatban, hanem valamelyik angol első osztályú együttesben fog futballozni.

Az olasz Mino Raiola, aki a brit Sky Sportsnak nyilatkozott szombaton, hozzátette, hogy szeretné, ha Ibrahimovic a szezont végigjátszaná a párizsiaknál, és csak azután, szerződése nyári lejártát követően váltana klubot.

és utána folytatná a Premier League-ben" - jelentette ki, de arról nem szólt, mely csapatok jöhetnek szóba az angol élvonalból.

Forrás: AFP/Gerard Julien

A 34 éves Ibrahimovic 2012 júliusában érkezett a párizsi csapathoz Olaszországból, az AC Milantól, és a franciáknál idén június végén jár le a szerződése.

Szűk egy hónapja arról szóltak a hírek, hogy az akkor még a Chelsea-t irányító José Mourinho Londonba csábítaná a svéd csatárt.