Gerrard edzőként térhet vissza Liverpoolba

Liverpool's English midfielder Steven Gerrard arrives to attenf the Liverpool Football Club 2015 Players' Awards at the Echo Arena in Liverpool on May 19, 2015. AFP PHOTO / PAUL ELLIS
Vágólapra másolva!
A Liverpool korábbi labdarúgója, Steven Gerrard az év végén edzőként térhet vissza a klubhoz.

A The Daily Telegraph szombati számában megjelent interjúban a 35 éves középpályás elárulta, hogy már beszélgetett a visszatéréséről Jürgen Klopp vezetőedzővel, és bár konkrét ajánlatot még nem kapott, a klubnál mindenki tudja, hogy szívesen csatlakozna a szakmai stábhoz.

Elmondása szerint

korábban is rajongója és tisztelője volt a német trénernek,

de miután a közelmúltban - az észak-amerikai profiliga (MLS) téli szünete miatt - az ő edzéseit látogathatta Liverpoolban, meggyőződött róla, milyen kiváló munkát végez.

Forrás: AFP/Paul Ellis

Gerrard 1998-tól erősítette a Liverpool első keretét, tavaly nyáron viszont távozott, és az MLS-ben szereplő Los Angeles Galaxy játékosa lett.

"Nem vagyok száz százalékig biztos benne, de

- mondta az angol válogatott korábbi csapatkapitánya, aki 2016-ban is a Galaxyt erősíti. Kifejtette: most már sajnálja, hogy nem szerezte meg 21-22 éves korában az alapfokú edzői képesítést, de igyekszik, hogy hamarosan a legmagasabb végzettséggel rendelkezzen.

Gerrard ebben a hónapban ismét a Liverpool színeiben lép pályára, mivel ő is részt vesz a klub legendás játékosainak ausztráliai túráján.