Hé, barnahaj, kávézzunk ma délután!

Santiago Quijada Alcon, bíró, játékvezető, foci
Santiago Quijada Alcon, bíró, játékvezető, foci
Vágólapra másolva!
Sohasem érezte magát még olyan zavarban a Sporting Huelva női futballcsapatának játékosa, Elena Pavel, mint a hét végi bajnokin, amikor a bíró folyamatos célzásokat tett neki mérkőzés közben.

A spanyol női labdarúgó-bajnokság hét végi fordulójában a Santa Teresa együttese hazai pályán 3-2-re győzött a Sporting Huelva ellen, de a mérkőzés nem a gólok miatt került be a helyi lapok tudósításaiba.

A vendégek egyik védője, a román Elena Pavel azt állította, hogy a mérkőzés közben Santiago Quijada Alcon játékvezető folyamatosan beszólt neki, és különböző célzásokat tett.

Alcon bíró nem bírt magával Forrás: Twitter

„Hé, barnahaj, kávézzunk ma délután! - mondta, én pedig csak annyit tudtam neki válaszolni, hogy jobb lenne, ha a sípra koncentrálna. Tehetetlennek és megalázottnak éreztem magam. Évek óta futballozom, de ilyen szégyent még sohasem éltem át. Elvesztettem a fair-playbe és a futballba vetett hitemet” - nyilatkozta Pavel.

Hozzátette, hogy az arrogáns hozzáállású játékvezetőn folyamatosan érződött a tisztelet hiánya.

Elena Pavel Forrás: Twitter

Az eset azért vert fel nagyobb port, mert két héttel korábban a CFF Albacete B női csapata egyszerűen levonult a pályáról a második félidőben, mert a Castilla-La Mancha regionális ligában játszott mérkőzésen a játékvezető hasonlóan minősíthetetlen hangnemben és stílusban bíráskodott.