Vágólapra másolva!
Dárdai helyteleníti az UEFA Magyarországot sújtó büntetését, de szerinte Feröert nézők nélkül is le kell győzni. Kapcsolatban van a válogatottal, de már csak a Herthára koncentrál.

Nem ért egyet az európai szövetség (UEFA) múlt heti döntésével, mely szerint a magyar válogatottnak zárt kapuk mögött kell lejátszania október 8-án a Feröer-szigetek elleni Európa-bajnoki selejtezőjét – mondta Dárdai Pál az MTI-nek adott interjújában.

"Nagyon sajnálom, de biztos vagyok abban, hogy a játékosok tudják, ilyen körülmények között is le kell győzni a Feröer-szigeteket" – jelentette ki a válogatott korábbi szövetségi kapitánya.

Dárdaival egyre jobban megy a Herthának Forrás: AFP


Hozzátette, most minden tudásával és erejével a Herthára koncentrál, ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lenne kapcsolata korábbi játékosaival, a vezetőkkel és utódjával, a német Bernd Storckkal.

– mondta az MTI-nek a magyar szakember.

A Hertha nyolc éve nem kezdte olyan jól a szezont, mint most vele. Dárdai a csapatról az mondta, noha többségében fiatal játékosokból áll és az elmúlt hetekben sérüléshullám sújtotta, nincs oka panaszkodni, bár a támadások hatékonysága terén még van mit javulni.

"Dolgozni kell, tanulni kell, és megyünk tovább" – mondta a Bundesliga első osztályának legfiatalabb, 39 éves edzője. A célja az, hogy a Hertha a 2015/16-os szezont mintegy negyven ponttal zárja, ami a 10-14. hely valamelyikét jelentené.

A keddi játéknap után a Hertha tíz ponttal az ötödik.