Vágólapra másolva!
A harmadosztályú Kozármisleny meglepetésre 2-0-ra legyőzte, s ezzel kiejtette az élvonalbeli Puskás Akadémia együttesét a labdarúgó Magyar Kupa második fordulójában.

Eredmény, Magyar Kupa, 2. forduló:
HR-Rent Kozármisleny - Puskás Akadémia 2-0 (0-0)
Kozármisleny, 400 néző
v.: Szőts Gergely
Kozármisleny: Molnár P. - Fenyvesi, Fellai, Lantos, Kocsis A. - Kovács T., Nagy E. - Kirchner (Tóth D., 82.), Wittrédi (Lauer, 91.), Nagy K. - Gránicz (Beke, 76.)
Puskás Akadémia: Horváth T. - Herceg (Tar, 28.), Kocsis G., Kelics, Nagy Zs. (Pekár, 64.) - Márkvárt, Bacselics-Grgics - Zsótér, Hudák (Sallai, 46.), Lencse - Tischler
gól: Nagy K. (66.), Kocsis A. (90.)

Az NB III listavezetője, a Kozármisleny 2-0-ra győzött a Puskás Akadémia ellen, ezzel kiejtette élvonalbeli ellenfelét a Magyar Kupából.

A hazaiak meglepetésre a 66. percben Nagy Krisztián révén jutottak vezetéshez, ezt a hajrában még Kocsis egy szabadrúgás után megtoldotta még egy találattal, így a baranya megyei együttes jutott be a sorozat 3. fordulójába.

További eredmény:
Szolnoki MÁV FC (II.) - Vasas 1-2 (1-1)

Az élvonalbeli csapatok szerdai mérkőzései:
Pénzügyőr SE (III.) - Haladás 15.00
Bonyhád (megyei I.) - Honvéd 15.00
Gyöngyös (megyei I.) - Paks 15.00
Balatonfüred (III.) - Diósgyőr 15.00
Celldömölk (megyei I-) - Újpest 15.00
Mezőkövesd (II.) - Békéscsaba 17.00

Minden jegy elkelt!

A Puskás Akadémia saját honlapján arra hívta fel a szurkolók figyelmét, hogy a szombati, Ferencváros elleni bajnokira már minden belépő elkelt a vendégszektorba, azaz jegyeket már csak a hazai és a semleges szektorokba válthatnak. "Ferencvárosi szurkolói kártyával nem lehetséges jegyvásárlás az utóbbi két szektorba. Azokat, akik zöld-fehér ruházatban vagy szurkolói eszközökkel próbálnak belépni a hazai és semleges szektorba, a biztonsági őrök nem engedik belépni a Pancho Arénába" - olvasható a Puskasakademia.hu portálon.