Vágólapra másolva!
A magyar válogatott kapusa, Király Gábort szerint az új szövetségi kapitány, Bernd Storck ambiciózus szakember, a Herthánál töltött időszakból pozitív emlékeket őriz róla.

"Engem igazából ő tanított meg hosszú távon is futni, addig Magyarországon a kapusoknak ilyet nem kellett. Pedig a kapusoknak is kell az állóképesség, az ő edzései révén is kaptam ezt meg" - mondta a Nemzeti Sport internetes oldalán adott interjúban Király Gábor, a válogatott és a Haladás kapusa Bernd Storckról, a magyar válogatott új szövetségi kapitányáról.

Király Gábor hazatér Forrás: Videa/Knee


Hétfőn jelentette be az MLSZ, hogy a Hertha vezetőedzője, Dárdai Pál nem lehet tovább kapitány, az utódja a következő négy Eb-selejtező idejére az eddig a szövetség sportigazgatójaként dolgozó, az U20-as válogatottat a korosztályos vb-re felkészítő Storck lesz.

Igazi német stílus

"Bernd Storckkal hat évet dolgoztam együtt a Herthánál, a pályaedzőnk volt. Tizenhárom éve nem láttam dolgozni, de amit akkor csinált, az abszolút pozitív volt. Igazi német stílust képvisel" - mondta a német szakemberről Király,

emberként jellemezve őt. Hozzátette, egy utánpótláscsapat és egy felnőtt válogatott között azért van különbség.