Messi tényleg egy úr az űrből

lionel messi
Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi laughs during a press conference at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, near Barcelona on April 5, 2015, on the eve of the UEFA Champions League semi-final first leg football match between FC Barcelona and FC Bayern Munich. AFP PHOTO/ LLUIS GENE
Vágólapra másolva!
A barcelonai csapattársak és az ellenfél edzője is csak szuperlatívuszokban tudott nyilatkozni a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-elődöntőt (3-0) két góljával eldöntő Lionel Messiről.

Sergio Busquets: "Messi jelenléte garancia a győzelemre. Ő a világon a legjobb játékos, ha épp nem kapja meg az Aranylabdát, akkor is. Ezt mindenki tudja."

Andres Iniesta: "Nincsenek szavak Messi második góljára."

Neuer is tehetetlen volt Messi góljaival szemben Forrás: AFP/Lluis Gene

Javier Mascherano: "Ha nincs Messi, soha nem lövünk gólt ezen a meccsen. Nagyon különleges élmény egy pályán lenni vele."

Gerard Piqué: "Guardiolának igaza volt, amikor azt mondta, hogy Messi megállíthatatlan. Két elképesztően szép gólt lőtt a világ legjobb kapusának, a második különösen különleges volt."

Ivan Rakitic: "Hihetetlen, amit művel. Az ilyen pillanatok is bizonyítják, hogy a futballtörténelem legjobb játékosa. Nagyon boldogok vagyunk, hogy a mi csapatunkban játszik, és nem ellenünk."

Josep Guardiola, a Bayern München vezetőedzője: "Azt mondtam volna valaha, hogy Messi megállíthatatlan? Erre gondoltam. Megpróbálhatod, de nem fog sikerülni."

Luis Enrique, a Barcelona vezetőedzője: "Mindannyian tudjuk, hogy ő egy más dimenzió."

A meccs összefoglalója: