Gascoigne-t szó szerint vérfürdőből szállították a kórházba

Gascoigne
A 48 éves Gascoigne sokkal idősebbnek néz ki a koránál
Vágólapra másolva!
Paul Gascoigne, az angol válogatott legendás játékosa szombaton ismét merev részegre itta magát egy welness-szállodában, a mentőknek szó szerint a vérfürdőből kellett a kórházba szállítani. 

A szállóvendégek elmondása szerint a 48 éves játékos már a délelőtt becsekkolásakor remegett az alkoholért, pedig már érkezésekor sem volt józan.

A 48 éves Gascoigne sokkal idősebbnek néz ki a koránál Forrás: thesun.co.uk


"Szörnyű állapotban volt, bűzlött a szesztől, a taxiból is alig tudott kiszállni" - állítják a szemtanúk.

Ezt követően még több alkoholt rendelt, ám a hotel személyzete megtagadta, hogy kiszolgálják, és inkább ennivalót küldettek a sztár szobájába.

Gascoigne ebben a gyógyfürdőben töltötte volna a karácsonyt Forrás: thesun.co.uk


Néhány órával később, mikor a személyzet úgy gondolta, ellenőrzik, minden rendben van-e, Gascoigne-t ájultan találták a fürdőkádban, saját vérében úszva, mert amikor vélhetően összeesett, összetörte a keze ügyében lévő poharat, ami több helyen csúnyán megvágta.

A hotel személyzete ekkor döntött úgy, hogy mentőt hív az egykori játékoshoz.

"A karácsony mindig nehéz időszak a magányos vendégeinknek, különösen az alkoholistákat viseli meg az időszak, ezért is igyekeztünk Gascoigne-ra külön is figyelni" - mondta a hotel egy dolgozója az esettel kapcsolatban.

Gascoigne-t ismét kórházba kellett szállítani Forrás: Origo


Gascoigne 2004-ben vonult vissza az aktív játéktól, azóta alkoholizmussal, bulémiával és több kényszeres személyiségzavarral is kezelték már.