A lengyel liga két klubja is vinné Gyurcsót

Székesfehérvár, 2015. augusztus 30. Gyurcsó Ádám, a Videoton (b) és Korhut Mihály, a Debrecen játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 7. fordulójában játszott Videoton FC - DVSC-TEVA találkozón a székesfehérvári Sóstói Stadionban 2015. augusztus 30-án. MTI Fotó: Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Helyi sajtóértesülések szerint a lengyel bajnokság két élcsapata is szerződtetni akarja Gyurcsó Ádámot. Mindkét klubnak van már most is magyar futballistája.

A Legia Warszawa és a Lech Poznan fut versenyt a január 1-jétől ingyen igazolható Gyurcsó Ádám aláírásáért – írja a Futbolnews.pl és a Poznan.sport.pl.

Gyurcsó (balra) ősszel 17 meccsen 7 gólt szerzett az NB I-ben Forrás: MTI/Kovács Tamás


Utóbbi portál szerint a Lech nem akar megint úgy járni, mint a Gyurcsóhoz hasonlóan magyar válogatott Nikolics Nemanjával, akit végül a Legia vitt el. Nikolics pedig fényesen bevált, épp a napokban választották az ősz legjobbjává a lengyel élvonalban.

A poznaniaknak így is lett magyar légiósuk, mindjárt három:

Kádár Tamás, Lovrencsics Gergő és Holman Dávid. A poznani portál szerint jelenleg nekik van nagyobb esélyük arra, hogy egy csapatban játsszanak Gurcsóval, de a Legia sem tett még le róla.