Vágólapra másolva!
Rafael Benítez, a Real Madrid labdarúgócsapatának a vezetőedzője szerint médiahadjárat zajlik ellene és a spanyol fővárosi klubbal szemben.

"Kampány folyik Florentino Pérez elnök úr ellen, ellenem és a klub ellen" - jelentette ki az 55 éves szakember a Real Sociedad elleni bajnoki mérkőzést felvezető keddi sajtótájékoztatón.

amit pedig nem tudnak kifogásolni, azt manipulálják, ahogy azt bárki láthatja is. Ez világos, ha az ember kívülről nézi a dolgokat" - tette hozzá.

CR és Benítez Forrás: Origo

Benítez - akinek a távozását mind gyakrabban veti fel a sportsajtó - azokra a médiaértesülésekre is reagált, melyek szerint megromlott a viszonya a keret tagjaival.

"A kapcsolatom a játékosokkal összehasonlíthatatlanul jobb, mint amiről az újságokban olvasni lehet. Huszonnégy játékosom van a keretben, és amikor valakit kihagyok egy mérkőzésről, azonnal azt feltételezik, hogy ennek személyes okai vannak, és megindulnak a találgatások" - tette hozzá.

A Real 33 ponttal a harmadik helyen áll 16 fordulót követően, két ponttal lemaradva az éllovas FC Barcelona és a második Atlético Madrid mögött, de a címvédő katalán együttes egy mérkőzéssel kevesebbet játszott. A Real Madrid hullámzó formát mutat az elmúlt hetekben: a legutóbbi fordulóban 10-2-re legyőzte hazai pályán a kilenc emberrel játszó Rayo Vallecanót, azt megelőzően azonban 1-0-ra kikapott a Villarreal vendégeként.