Vágólapra másolva!
A Budapest Honvéd 3-0-ra győzött a Puskás Akadémia otthonában szombaton, a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójában. A felcsútiak továbbra is nyeretlenek a kispestiek ellen bajnoki mérkőzésen.

OTP Bank Liga, 18. forduló:
Puskás Akadémia - Budapest Honvéd 0-3 (0-2)
Pancho Aréna, 1000 néző
v.: Karakó
Puskás Akadémia: Pogacsics - Pauljevic (Herceg, 74.), Fodor F., Kelic, Nagy Zs. - Márkvárt (Hudák, 87.) - Pekár, Sallai - Bacelic-Grgic (Zsótér, 70.) - Tischler, Lencse.
Honvéd: Kemenes - Ikenne-King, Ignjatovic, Bobál D., Baráth - Nagy G. (Csábi, 77.), Kamber, Gazdag - Prosser (Vasiljevic, 71.), Youla (Vernes, 61.), Holender.
gól: Prosser (27.), Youla (35.), Kamber (94.)
sárga lap: Nagy Zs. (11.), Lencse (19.), Tischler (21.), Kelic (51.), illetve Ikenne-King (12.), Ignjatovic (54.)

Már az első félidő elején is a hazaiak voltak aktívabbak, többet kezdeményeztek, egyszer pedig - Bobál Dávid vélelmezett kezezésénél - büntetőt reklamáltak. A játékrész közepén a Honvéd jutott előnyhöz, amit a szünet előtt annak ellenére megduplázott, hogy a felcsútiak továbbra is nagy erőket mozgósítottak a gólszerzés érdekében.

A második félidőben nem változott a forgatókönyv: a Puskás Akadémia jóval többet tartózkodott ellenfele kapuja előtt, de legnagyobb helyzeteit is kihagyta. A kispestiek állták a sarat, és sokkal hatékonyabban támadtak riválisuknál, ennek köszönhetően a lefújás előtt harmadik találatukat is megszerezték.