Vágólapra másolva!
Bernd Storck megtartja az új stábját, a Gehrke, Möller, Szélesi trióval megy majd a magyar válogatott az európa-bajnokságra. A kapitány szerint a személyiségük komoly ösztönzést jelent a játékosoknak.

Eldőlt, hogy nemcsak Bernd Storck szövetségi kapitány, hanem a segítői – Andreas Möller, Holger Gehrke és Szélesi Zoltán – is maradnak a válogatott mellett – áll az MLSZ hivatlos oldalán csütörtök délelőtt megjelent közleményben.

Motivációs háttér

"A három szakember sokat tett azért, hogy a magyar labdarúgó-válogatott résztvevője lehessen a franciaországi Európa-bajnokságnak. Rendkívül értékes munkát végeztek az elmúlt időszakban,

A csapat melletti jelenlétükkel a szakmai munka mellett a motivációs háttér is jelentősen erősödött, hiszen személyiségük komoly ösztönzést jelent a játékosaimnak" – idézi az mlsz.hu a kapitányt.

Andreas Möller (balra) kinevezését sokan nem értették, de eddig bejött Forrás: Mlsz.hu


Storck alig több mint három héttel a norvégok elleni pótselejtező előtt cserélte le a stábját, Szabics Imre, Sallói István és Andrusch József helyére érkezett az egykori Európa-bajnok, BL-győztes német középpályás Möller, a korábbi magyar válogatott Szélesi és a kapusedző, Gehrke.

Hétfőn derült ki, hogy legalább a torna végéig a válogatottat az Eb-re kivezető Bernd Storck marad a szövetségi kapitány.