Dzsudzsák klubja újabb magyarral erősíthet

Nagy Ádám, foci, Feröer
HUNGARY, Budapest : Hungary's Adam Nagy (C) vies with Feroe Island's Kaj Bartalsstovu (L) and Rogvi Baldvinsson (R) during the Euro 2016 Group F qualifying football match between Hungary and Faroe Islands at the Groupama Arena in Budapest, Hungary on October 8, 2015. AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK
Vágólapra másolva!
Török sajtóhírek szerint a Bursaspor labdarúgócsapatának vezetői Nagy Ádám miatt érkeztek Budapestre, a Magyarország-Norvégia Európa-bajnoki pótselejtezőre. A török klub szívesen leigazolná a Ferencváros középpályását.

A Bursaspor edzője, Ertugrul Saglam és segítője, Ömer Erdogan is azért utazott el a Magyarország-Norvégia Európa-bajnoki pótselejtezőre, hogy a Ferencváros 20 éves középpályásának, Nagy Ádámnak játékát személyesen is megtekintse.

A Milliyet azt írta, a Dzsudzsák Balázst is soraiban tudó klub vezetői nagyon elégedettek voltak Nagy teljesítményével, akinek piaci értékét a lap 100 ezer euróra taksálta, de megemlítette, hogy 300 ezer euró a kivásárlási ára.

Nagy Ádám eddig ötször szerepelt a magyar válogatottban Forrás: AFP/Kisbenedek Attila

Nagy a szezonban 14 tétmérkőzésen szerepelt a Fradiban és egy gólpasszt adott, a válogatottban eddig ötször lépett pályára. Szerződése 2018-ig köti a magyar bajnokság első helyezettjéhez.