Szexvideóval zsarolták a francia futballsztárt

Mathien Valbuena, Djibril Cisse, foci
FRANCE, Marseille : Mathien Valbuena and Djibril Cisse (R) jubilate after a goal, 03 February 2008 at the velodrome stadium in Marseille, southern France, during the French Cup football match Marseille vs Monaco. AFP PHOTO BORIS HORVAT
Vágólapra másolva!
Kedden reggel négy embert - köztük a 41-szeres francia válogatott csatárt, Djibril Cissét – vett őrizetbe a francia rendőrség egy zsarolási ügy miatt, írja a L’Equipe.

A francia sportnapilap úgy tudja, hogy Cissét már szabadon is engedték, a másik három vádlott azonban továbbra is vizsgálati fogságban marad, mert ők egy szexvideóval zsarolták a Lyon 50-szeres válogatott középpályását, Mathieu Valbuenát.

"Az intim videofelvétel létezése egyelőre nem bizonyított" - idézett a lap egy a vizsgálathoz közeli forrást. Valbuena ügyvédei közölték, hogy a zavartalan eljárás érdekében ügyfelük nem nyilatkozik.

Valbuena és Cisse Marseille-ben és a válogatottban is csapattársak voltak Forrás: Origo

A versailles-i tartományi bíróság ügyésze úgy nyilatkozott, amennyiben bebizonyosodik a vádlottak bűnössége, úgy zsarolás és bűnszervezetben való részvétel miatt legalább öt év börtönbüntetésre számíthatnak.

Cissé pályafutása során játszott a Liverpool, a Lazio, a Sunderland és a QPR csapataiban, míg a Marseille-ben és a válogatottban Valbuena csapattársa volt.