Vágólapra másolva!
Furcsa jelenetek zajlottak le egy szerb harmadosztályú futballmérkőzésen, ahol a vendégek játékosa olyan súlyosan megsérült, hogy 10 percre eszméletét vesztette és kórházba kellett szállítani. Az áldozat testvére ugyanakkor egymaga szeretett volna szembeszállni a tettessel, végül a hazai szurkolók őt kergették meg úgy, hogy a rendőri védelemre szorult.

Óriási botrány tört ki a szerb harmadosztály Keleti csoportjának Trstenik-Temnic labdarúgó-mérkőzésén. Egy szögletet követően Andrija Radovanovic a levegőben ütközött a hazaiak egyik játékosával, és a földre került.

Ha nem lett volna ez elég, a hazaiak másik játékosa még fejbe is rúgta a szerencsétlenül járt labdarúgót, akihez azonnal segítséget kellett hívni. Tíz percig eszméletlen volt, egy civil tolatott be a pályára személygépkocsijával, hogy kórházba szállítsa - szerencsére nem történt komolyabb baja.

Üldözés indul Forrás: Youtube

Radovanovic testvére, Nikola ugyanakkor a nézőtérről szemtanúja volt a történteknek, és a pályára rontott, hogy elégtételt vegyen. Azonban a hazai játékosok nem hagyták magukat, elgáncsolták, földre vitték, és miután kiszabadult, nagy sprinttel átszáguldott a pályán, kimászott a kerítésen (az eseményeket 8:35-től tekintheti meg videón).

A hazai szurkolók azonban utána eredtek, az üldözésnek az lett a vége, hogy Nikola Radovanovic a rendőröktől kért védelmet.