Vágólapra másolva!
Amióta kiderült, hogy két Premier League-játékos is coming outra készül, az angolok azt találgatják, kik lehetnek azok. Most már fogadni is lehet a témában, és a legnagyobb sztárok is felkerültek a listára.

Mi is beszámoltunk arról, hogy két, egyelőre névtelenségbe burkolózó Premier League-játékos arra készül, hogy legkésőbb jövő nyárig a nyilvánosság előtt felvállalja, hogy a saját neméhez vonzódik. Korábban még nem volt arra példa, hogy egy aktív játékos bevallotta volna a másságát, így érthetően felkapták a témát Angliában.

Bogdán csapattársa a legesélyesebb jelenleg

Az egyik sportfogadással foglalkozó oldal például odáig ment, hogy fogadást indított arra, hogy ki lesz az első angol játékos, aki bevallja, hogy meleg. A listán jelenleg a Liverpool védőjét, a 24 éves Nathaniel Clyne-t adják a legkisebb szorzóval, aki a Bournemouth elleni Ligakupa-meccsen a győztes gólt szerezte.

Aki Clyne-ra fogad, az nyolcszoros pénzt nyerhet. Egy másik liverpooli, Daniel Sturridge mellett az arsenalos Alex Oxlade-Chamberlain és a lábtörése után lábadozó MU-védő, Luke Shaw tartozik azok közé, akikre tízszeres pénzt fizet a fogadóiroda. Shaw a Twitter-oldalán jelezte, hogy nem ő az érintett játékos, "úgyhogy mindenki elkussolhat".

A legnagyobb sztárok is a listán

Ott van a fogadóiroda listáján a Chelsea-védő John Terry, a Manchester City kapusa, Joe Hart, a MU sztárja, Wayne Rooney vagy a Tottenham tavaly berobbant támadója, Harry Kane is rengeteg más ismert név mellett. Látva a témában született Twitter-bejegyzéseket, a bejelentésig marad a találgatás, a játékosok pedig legfeljebb magyarázkodhatnak, ahogy Shaw tette, bár annak sincs jó üzenete, mert éppen azt sugallja, hogy akárki is lesz az illető, arra számíthat, hogy megbélyegzik majd.