Vágólapra másolva!
Szezonbeli ötödik mérkőzését játszotta ideiglenes otthonában, az Illovszky Rudolf Stadionban az MTK futballcsapata, amely ezúttal a Budapest Honvédet verve ötödször is begyűjtötte a három pontot.

OTP Bank Liga, 13. forduló:
MTK Budapest - Budapest Honvéd 2-1 (2-0)
Illovszky Stadion, 1174 néző
v: Vad II
MTK: Hegedüs - Bese, Poór, Grgic, Vadnai - Vass Á. - Strestik (Thiam, 67.), Kanta J., Gera - Ramos (Deutsch, 83.), Torghelle (Hrepka, 75.)
Honvéd: Kemenes - Botka, Lovrics, Bobál D. (Délczeg, 83.), Baráth - Nagy G. (Gazdag, 70.), Kamber, Vasiljevic - Holender, Prosser (Erdélyi, 66.), Vernes
gól: Torghelle (33., 39.), illetve Kamber (54.)
sárga lap: Strestik (65.), Grgic (72.), Hrepka (89.), Gera D. (93.), illetve Bobál D. (61.), Erdélyi (80.)

Váltakozó mezőnyjátékkal, de komoly helyzet nélkül telt az első fél óra, majd a brazil Ramos közeli csúsztatása és Kemenes Szabolcs bravúros védése jelentette az első igazán veszélyes lehetőséget.

A 33. percben Kanta József pontos szabadrúgását Torghelle Sándor fejelte korábbi csapata kapujába. Hat perccel később megszerezte második gólját az MTK tapasztalt csatára: a kimozduló Kemenes felett pontos, látványos mozdulattal emelte a hálóba a labdát.

A szünet után komoly nyomást gyakorolt ellenfele kapujára a Honvéd, és az 54. percben sikerült szépítenie: Vasiljevic lövését bravúrral védte Hegedüs, de a kipattanót Kamber belőtte - ez volt az első találat, amit az MTK a mostani szezonban az Illovszky Stadionban kapott, eddigi négy meccsén ugyanis nem voltak eredményesek az ellenfelei.

Ezután húsz másodpercen belül kétszer is a kapufát találták el a kispestiek, akik a második félidő további részében is számos kecsegtető lehetőséget dolgoztak ki, de egyenlíteniük nem sikerült.