A norvégok már tudják, hogy nem zárt kapus a pótselejtező

magyar fociválogatott szurkolók

A magyar játékosok ünnepelnek Böde Dániel második gólja után a Magyarország - Feröer-szigetek labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen a Groupama Arénában 2015. október 8-án. Magyarország - Feröer-szigetek 2-1.
Budapest, 2015. október 8. A magyar játékosok ünnepelnek Böde Dániel második gólja után a Magyarország - Feröer-szigetek labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen a Groupama Arénában 2015. október 8-án. Magyarország - Feröer-szigetek 2-1. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
A Európai Labdarúgó Szövetség elárulta nekik.

A Norvég Labdarúgó Szövetség a honlapján azt írja, az UEFA-tól megtudták, hogy a november 15-én a Groupama Arénában rendezendő Eb-pótselejtezőt nézők előtt játsszák.

Ez egyfelől jó hír, mivel a magyar szurkolók Románia és Feröer ellen is fantasztikus hangulatot teremtettek a nézőtéren, másfelől éppen a román meccsről készült FARE-jelentés miatt nem volt biztos, hogy nem kapunk-e büntetést.

A norvégok nem várták meg a hivatalos értesítést

Feröer ellen ugyan lehettek nézők a stadionban, de akkor azt lehetett olvasni, hogy az UEFA fellebbviteli bizottsága az MLSZ által benyújtott fellebbezés hatására felfüggesztette a testület elsőfokú döntését, tovább vizsgálja a Magyarország–Románia-mérkőzésről készült beadványokat, azaz nem törölte el a szankciót.

Reméletőleg a norvégok ellen is látunk ilyen jelenetet Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Megkérdeztük az MLSZ-t, ahol azt mondták, ők nem kérdeztek rá az UEFA-nál a függőben lévő ügyre, hanem egyelőre várják a hivatalos értesítést. A norvégok viszont az európai szövetségnél utánajártak a témának, amiben nyilván annak is szerepe volt, hogy tudni akarták, elkísérhetik-e a csapatot a szurkolóik.

A párharcot november 12-én a norvégok kezdik hazai pályán, majd három nappal később az FTC stadionjában kerül sor a visszavágóra. Aki ott szeretne lennie a hazai meccsen, annak nem árt sietni, mert nagyon fogynak a jegyek.