Bernd Storck újabb kívánsága teljesült

Storck, Bernd edzés egész alakos fotó EGYÉB TÁRGY Foglalkozás FOTÓ FOTÓ ÁLTALÁNOS KÉPKIVÁGÁS Közéleti személyiség foglalkozása labda labdarúgó sportoló SZEMÉLY szövetségi kapitány TÁRGY térdel tetoválás
Athén, 2015. október 10. A magyar labdarúgó-válogatott játékosai és Bernd Storck szövetségi kapitány (fehérben) a Görögország elleni Eb-selejtező labdarúgó-mérkőzés hivatalos edzésén az athéni Karaiszkákisz Stadionban 2015. október 10-én. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
A norvégok elleni Európa-bajnoki pótselejtezős párharc miatt elhalasztották a labdarúgó OTP Bank Liga jövő hétvégén esedékes 15. fordulóját.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának beszámolója szerint az eredetileg november 7-re kiírt mérkőzéseket a válogatott felkészülése érdekében december 2-án rendezik meg. Utóbbi időpontban eredetileg Magyar Kupa-találkozókat játszottak volna, ezekre a február 10-én kerül sor.

A minél jobb felkészülést szolgálja a bajnoki forduló halasztása Forrás: MTI/Illyés Tibor


Az Eb-pótselejtező első felvonását november 12-én Oslóban tartják, a visszavágót három nappal később rendezik a Ferencváros stadionjában.

Bernd Storck szövetségi kapitány korábban elmondta: minden lehetőséget meg kell ragadni arra, hogy az A-válogatott játékosai november közepén a legjobb formájukban tudják felvenni a harcot Norvégiával az Európa-bajnoki pótselejtezőn, a mostani döntés pedig lehetőséget teremt arra, hogy a nemzeti csapat itthon játszó labdarúgói hamarabb kezdhessék meg a felkészülést a november 12-i, norvégiai és a november 15-i, hazai összecsapásra. A bajnokság 15. fordulójának elhalasztására az NB I-es klubok támogatásának, és a szövetséggel való együttműködésének köszönhetően nyílt mód.