Nem azok hozták a játékot a BL-ben, akiktől vártuk

psg, real madrid, bajnokok ligája
Paris Saint-Germain's Argentinian midfielder Angel Di Maria (C) vies with Real Madrid's Spanish defender Sergio Ramos (L) during the UEFA Champions League football match Paris Saint-Germain (PSG) vs Real Madrid, on October 21, 2015 at the Parc des Princes stadium in Paris. AFP PHOTO / MIGUEL MEDINA
Vágólapra másolva!
A Bajnokok Ligája harmadik fordulójának második játéknapjának rangadója gyenge játékot hozott, nem is született gól a PSG-Real Madridon. Nem tudott nyerni a Juventus és a Manchester United, drámai meccsen nyert a ManCity. 

A csoport:
Malmö (svéd)-Sahtar Donyeck (ukrán) 1-0 (1-0)
gól: Rosenberg (17.)
Paris Saint-Germain (francia) - Real Madrid (spanyol) 0-0
Az állás: 1. Real Madrid 7 pont (6-0), 2. Paris Saint-Germain 7 (5-0), 3. Malmö 3, 4. Sahtar Donyeck 0

Az A csoportot két forduló után vezető PSG-Real Madrid páros még gólt sem kapott, így nem túlzás kijelenteni, hogy nem is a továbbjutás, hanem a csoportelsőség szempontjából volt fontos a két klub párizsi találkozója.

A rangadó elején a roppant tartalékos (Luka Modric, Gareth Bale, Pepe, James Rodriguez és Karim Benzema is kidőlt) Real Madridot a kapujához préselte a PSG, de a francia rohamok hamar elhaltak, és átvette a játék irányítását a PSG. Az első komolyabb helyzetek már a spanyolok előtt adódtak, de Jesé közeli lövését, majd Ronaldo fejesét is nagy bravúrral védte Kevin Trapp, majd a játékrész végén újra az amerikai kapusnak kellett nagyot védenie Casemiro lövésénél.

Jó meccset vártunk, nem lett az Forrás: AFP/Miguel Medina

A lagymatag első félidő után egy darabig a másodikban sem történt sok minden, bár mindkét kapu előtt maradtak ki helyzetek. A csoport másik meccsén a Malmö úgy győzte le a Sahtar Donyecket, hogy még egy büntetőt is kihagyott.

B csoport

CSZKA Moszkva (orosz)-Manchester United (angol) 1-1 (1-0)
gól: Doumbia (15.), illetve Martial (65.)

VfL Wolfsburg (német)-PSV Eindhoven (holland) 2-0 (0-0)
gól: Dost (46.), Kruse (57.)
Az állás: 1. VfL Wolfsburg 6 pont, 2. Manchester United és CSZKA Moszkva 4 (4-4), 4. PSV Eindhoven 3

A Manchester United nem különösebben jól játszva, Louis Van Gaal célfocijával is elhozott egy pontot a CSZKA Moszkva műfüves pályájáról. Az oroszok előbb kihagytak egy büntetőt, de a kipattanót Doumbia bevágta, amire Martial válaszolt angol részről (Akinfejev kicsit benne volt a gólban). Több gól nem született, a két csapat holtversenyben áll a 2-3. helyen.

A csoport élére a Wolfsburg állt, amely simán legyőzte a PSV Eindhovent.

C csoport

Atlético Madrid (spanyol)-Asztana (kazah) 4-0 (2-0)
gól: Saúl Níguez (23.), Martínez (29.), Óliver Torres (63.), Gyecsenko (89., öngól)

Galatasaray (török)-Benfica (portugál) 2-1 (2-1)
gól: Selcuk Inan (19., 11-esből), Podolski (33.), illetve Gaitán (2.)
Az állás: 1. Atlético Madrid 6 pont (7-2), 2. Benfica 6 (5-3), 3. Galatasaray 4, 4. Asztana 1

A játéknap első gólját az Atlético Madrid lőtte az Astanának, a spanyol csapat esélyeshez méltón intézte el az utolsó helyen álló ellenfelét.

A csoport másik meccsén a Galatasary hátrányból fordítva győzte le a forduló előtt a csoport élén álló Benficát, amely így a második helyre csúszott vissza.

D csoport

Juventus (olasz)-Borussia Mönchengladbach (német) 0-0

Manchester City (angol)-Sevilla (spanyol) 2-1 (1-1)
gól: Rami (36., öngól), De Bruyne (90+1.), illetve Konopljanka (30.)
Az állás: 1. Juventus 7 pont, 2. Manchester City 6, 3. Sevilla 3, 4. Borussia Mönchengladbach 1

A Manchester City továbbra is gyengén szerepel a Bajnokok Ligájában, az angolok nem bírtak hazai pályán az EL-győztes Sevillával. A City 30 perc után Konopljanka góljával hátrányba került, de Rami öngóljával még a szünet előtt összejött a szépítés. A második félidőben hiába próbálkozott a City, egészen a 91. percig kellett várni a mannára: ekkor Kevin De Bruyne érkezett, és megszerezte a győztes gólt.

Ez rossz hír a Juventusnak, amely hiába dominált a Borussia Mönchengladbach ellen, nem tudott gólt szerezni, és a 0-0-lal egy pontra feljött a listavezető olaszokra a Manchester City.