Vágólapra másolva!
A címvédő Videoton hazai pályán háromgólos győzelmet aratott a Budapest Honvéd ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójában.

OTP Bank Liga, 12. forduló:
Videoton FC - Budapest Honvéd FC 3-0 (2-0)
Videoton: Danilovic - Nego, Juhász R., Vinícius, Stopira (Szolnoki 22.) - Simon Á. (Pölöskei 51.), Pátkai - Gyurcsó, Suljic, Oliveira (Kovács I. 77.) - Feczesin
Honvéd: Kemenes - Botka, Lovric, Bobál D., Baráth - Nagy G., Kamber - Vernes, Hidi (Vasiljevic 73.), Gazdag (Holender 46.) - Youla (Délczeg 68.)
gól: Feczesin (33.), Gyurcsó (45.), Juhász R. (64.)
sárga lap: Feczesin (35.), Szolnoki (60.), Danilovics (60.), Juhász R. (82.), illetve Vernes (9.), Gazdag (38.), Youla (60.)

A hazai csapat kezdte aktívabban a mérkőzést, több helyzetet is kidolgozott a Honvéd kapujánál, ám Kemenesnek védenie nem kellett. A vendégek zártan védekeztek és a labdaszerzések után igyekeztek támadásokat vezetni, nem sok sikerrel. A Videoton az első félidő hajrájához közeledve megszerezte a vezetést, majd

közvetlenül a szünet előtt meg is duplázta előnyét.

Fordulást követően alábbhagyott a csapatok lendülete, a Honvéd nem igazán tudott gólhelyzetbe kerülni, a hazaiak pedig csak a kínálkozó lehetőséget várták. Türelmük egy szöglet után gólt is eredményezett. A háromgólos előny birtokában a Videoton kedvére alakította ki a nagyobbnál nagyobb helyzeteket, ám azokat - főként Gyurcsó révén - rendre kihagyta.