Vágólapra másolva!
A Paks hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott az MTK-val a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójában, így nem tudta megelőzni szombati ellenfelét. A két csapat között megmaradt a kétpontos különbség.

OTP Bank Liga, 9. forduló:
Paksi FC - MTK Budapest 0-0
Paks, 800 néző, v: Erdős
Paks: Molnár - Kulcsár D., Gévay, Lenzsér, Vági - Hahn (Koltai, a szünetben), Papp (Kesztyűs, 85.), Szakály D. (Kecskés, a szünetben), Bertus, Bartha - Balázs
MTK: Hegedüs - Bese, Poór, Grgic, Vadnai - Thiam, Kanta, Vass Á. - Varga Sz. (Hujber, 82.), Ramos, Hrepka (Strestík, 68.)

Mindjárt az elején többet kezdeményezett az MTK, a Paks az első negyedórában jobbára védekezésre kényszerült, de nagy helyzet nem alakult ki a hazai kapu előtt. Később valamelyest magára találtak paksiak, ez azonban nem jelentette azt, hogy átvették volna az irányítást, azt meg végképp nem, hogy komoly gólszerzési lehetőségeket alakítottak volna ki.

A szünet után is az MTK futballozott fölényben, aztán bő 15 perc elteltével visszaesett az iram, egyik oldalon sem alakult ki komoly helyzet, így maradt a döntetlen.