Élő:
Vágólapra másolva!
A helyi szakírók Dzsudzsák Balázst látták a hétvégi bajnoki forduló egyik legjobbjának Törökországban. Olyan társak közé tették, mint Nani, Eto'o és Mario Gomez.

Két török futballoldalnál is bekerült a 4. forduló válogatottjába a Bursasporban játszó Dzsudzsák Balázs. Ezt rajta kívül csak Mario Gomez (Besiktas), Samuel Eto'o (Antalyaspor) és a Trabzonspor védője, Luis Cavanda mondhatja el magáról.

Nani egybe fért be, Dzsudzsák mindkettőbe

A Goal.com török kiadása 4-4-2-es hadrendben szerepelteti Dzsudzsákot a középpálya bal oldalán, míg az angol nyelvű Turkish-football.com 3-5-2-es felállásában a magyar válogatott kapitánya az egykori MU-szélső, a portugál Nani (Fenerbahce) mellett kapott helyet.

Nagyon kellett már a Bursaspornak egy jó Dzsudzsák Forrás: Origo


Az utóbbi oldal nem felejti el kiemelni, hogy Dzsudzsák egyedül vetett véget a borzasztóan rajtoló Bursaspor szenvedésének, amennyiben két góllal és egy gólpasszal döntötte el a Genclerbirligi elleni, 3-2-re megnyert bajnokit.

A csapat ezzel három vereség után végre elmozdult a kiesőhelyekről.

Az első gólt egyébként tizenegyesből szerezte, pályafutása során ez volt a 15. tétmeccsen elvégzett büntetője, és még egyszer sem hibázott – ha továbbra is ilyen higgadt lesz, akár a csúcstartó Mario Balotellit is megelőzheti.

Dzsudzsák Balázs a nyáron igazolt a Dinamo Moszkvától az előző szezonban hatodik Bursasporhoz. Hogy jól döntött-e, arról itt szavaztak olvasóink.