Vágólapra másolva!
Ha nem lenne már így is elég baja a Juventusnak, most újabb ügy borzolja a kedélyeket Torinóban: Martin Caceres ittasan lebontott egy buszmegállót a Ferrarijával. 

A bajnokságot tragikusan kezdő, tavaly óta rengeteget változó csapatnál csak gondokról hallani idén. Az eredménytelenség egyik oka a példátlan sérüléshullám, de a megtizedelt keret is tovább szűkül, mert a klub azonnali hatállyal kitette a keretéből egyetlen egészséges jobbhátvédjét, Martin Cacerest.

Az uruguayi kedd este ittasan vezetett Torinóban, elvesztette uralmát a Ferrarija felett, és beleszállt egy (üres) buszmegállóba. Komoly személyi sérülés nem történt, de a klub azonnal jelezte, pénzbüntetéssel sújtja játékosát, akit határozatlan időre az első csapat keretéből is kitett. Caceresnek nem ez az első balesete Torinóban, igaz, a két évvel ezelőttiben valószínűleg vétlen volt.

Martin Caceres Ferrarija a buszmegállóban Forrás: Origo

Caceres nem állandó kezdő a Juventusban, de most nagyon kellett volna a játéka, mert szerdán a Sevilla elleni BL-meccsen sérülés miatt nem léphet pályára Stephan Lichtsteiner, így Caceresre várt volna a feladat, hogy pótolja a svájci jobbhátvédet.