Vágólapra másolva!
Angol lapértesülések szerint visszatérhet a Chelsea kispadjára Eva Carneiro csapatorvos, akit José Mourinho zavart el, mert rosszkor futott be a pályára. Carneiro időközben jogi tanácsot kért egy ügyvédi irodától, és azt fontolgatja, hogy perre viszi az ügyet. 

Carneiro (Jon Fearnnel együtt) a Swansea elleni Premier League-mérkőzésen szaladt be a pályára Eden Hazard-t ápolni, ami miatt José Mourinho iszonyatos dühbe gurult, mert a belga játékosnak így le kellett jönnie a pályáról, és az amúgy is emberhátrányban játszó Chelsea kilenc emberrel maradt fent.

Mourinho dühében portugálul szitkozódott, konkrétan a kurva anyjába küldte a doktornőt (Filha da puta). Carneiro azóta nem ült a Chelsea kispadján a meccsek alatt, és a The Independent szerint fontolgatja, hogy perre viszi az ügyet – bár ezt más angol lapok nem erősítették meg.

Eva Carneiro Forrás: Chelseafc.com

Azt viszont a The Telegraph írja, hogy Carneiro a hétvégén visszatér a csapat kispadjára, csakúgy, mint Jon Fearn. A Chelsea „belső személyzeti ügynek” tekinti az esetet, és nem kommentálta a lap értesüléseit, de Mourinho a napokban beismerte, hogy a száműzött orvospár visszatérhet.

Ennek talán ahhoz is köze van, hogy a balhé óta eltelt hetekben kiderült, Michael Oliver játékvezető intett a fejével a Chelsea stábjának, hogy bejöhetnek ápolni, és maga a sérült, Eden Hazard is elismerte, hogy ápolásra volt szüksége.