Vágólapra másolva!
"Klubunk fontosnak tartja, hogy labdarúgó-csapatunk megtartsa erősségeit. Kapusunkkal, Dibusz Dénessel a nyáron írtunk alá újabb megállapodást, most pedig az NB I első nyolc fordulójában tízszer betaláló Böde Dániel is a további Fradi-évek mellett döntött" - írja saját honlapján a Ferencváros közleménye. 

Böde Dániel 2012 nyarán Paksról érkezett az FTC-hez. A támadó azóta valamennyi Fradista szezonjába ő lett a csapat házi gólkirálya – a legeredményesebb eddig a 2012/13-as idényben volt, amelyet 17 bajnoki találattal zárt.

Böde Dániel idén is a Fradi húzóembere Forrás: MTI

Idén a legjobb úton halad ennek megdöntése felé, hiszen nyolc forduló után már tíz gólnál jár – a legutóbbi fordulóban, Újpesten is az ő duplájával fordította meg a Fradi a derbit.

"Böde góljai mellett kiváló mentalitásával is hozzájárul labdarúgó-csapatunk sikerességéhez. Igazi vezéregyéniség, nem véletlen, hogy Thomas Doll rábízta a csapatkapitányi karszalagot is. Böde szombaton, a Békéscsaba ellen tehát már új szerződése birtokában léphet pályára. Dani idei formáját elnézve jó eséllyel tartogat találatot a mérkőzésre" - írja a Fradi.hu

A klub nem hozta nyilvánosságra, hogy meddig szól a támadó új szerződése.