Vágólapra másolva!
A bajnoki címvédő Videoton labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Pölöskei Zsolt és Kovácsik Ádám.

A középpályás és a kapus szerződtetését hétfőn jelentette be a klub, amely Pölöskeivel három-, Kovácsikkal pedig kétéves megállapodást kötött.

Pölöskei Zsolt és Kovácsik Ádám is 24 évesen került a klubhoz Forrás: vidi.hu



Pölöskei legutóbb az MTK-ban játszott - de megfordult a Liverpoolnál is -, míg Kovácsik 2007 óta Olaszországban légióskodott.

A Videoton hat fordulót követően öt vereséggel és mindössze egy győzelemmel az utolsó előtti helyen áll az OTP Bank Ligában, a Bajnokok Ligája-selejtezőjében búcsúzott, míg az Európa Liga-selejtező negyedik fordulójában 3-0-s vereséget szenvedett a Lech Poznan otthonában, így szinte reménytelen helyzetből várja a csütörtöki visszavágót. A gyenge eredmények miatt Bernard Casoni vezetőedző, valamint Burcsa Győző klubigazgató is távozott már a klubtól.

Mindkét igazolásra nagy szükség volt

"Filip Pajovics sajnálatos sérülése miatt kapusposztra gyorsan kellett igazolnunk. Kovácsik Ádám személyében fiatal, mégis tapasztalt kapust tudtunk szerződtetni, ő akár hosszabb távon is értéke lehet a klubnak és megfelelő versenyhelyzetet teremt a kapusok között. Pölöskei Zsoltot több klub is szerette volna leigazolni, hiszen az NB I egyik legjobb középpályásról van szó. Nagy munkabírású, remek lövőtechnikával rendelkező és képzett játékos csatlakozott személyében a kerethez, megítélésem szerint mindenképpen szükségünk volt egy ilyen típusú játékosra" - nyilatkozta Kovács Zoltán sportigazgató a vidi.hu-nak.