Vágólapra másolva!
Jose Mourinho nem elégedett meg annyival, hogy a nyilvánosság előtt lehordta csapata orvosát, amiért a hajrában a pályára szaladt, hogy Eden Hazardot ápolja. A hírek szerint a doktornő többé nem ülhet a padon a Chelsea meccsein. 

Eva Carneirót még André Villas-Boas jelölte ki csapatorvossá, így a dögös doktornő feladata lett a meccsek közben bekövetkező sérülések azonnali kezelése. Carneiro a nyitófordulóban túlságosan lelkes volt, és a csalódást keltő, döntetlenre álló meccs hajrájában beszaladt a pályára, hogy Eden Hazardot ápolja.

Az egyébként is emberhátrányban levő Chelsea így nyolc mezőjátékossal maradt a pályán, és ezt tette szóvá Mourinho, aki szerint Carneiro „nem érti a játékot”. A csapat körüli hírek most arról szólnak, hogy a hétvégi, Manchester City elleni meccsen a doktornő már nem lesz ott a csapat kispadján, a továbbiakban nem utazik a csapattal az idegenbeli meccsekre, de ő marad a csapat első számú orvosa.

Eva Carneiro és José Mourinho Forrás: Chelseafc.com

Mourinho az előszezonban többször is kritizálta az orvosi stábot, a döntése tehát nem váratlan, ráadásul a szemrevaló Carneirót jó néhányszor érték szexista támadások a lelátóról, amiért korábban mindkét manchesteri csapat, valamint az Arsenal tábora is kapott büntetést.