Pénzeső a Chelsea-nél, őrült ajánlatok Pogbáért

504225827 Juventus' French midfielder Paul Pogba celebrates after scoring during the Italian Serie A football match Juventus vs Chievo Verona at the Juventus Stadium in Turin on January 25, 2015.  AFP PHOTO / MARCO BERTORELLO
Juventus' French midfielder Paul Pogba celebrates after scoring during the Italian Serie A football match Juventus vs Chievo Verona at the Juventus Stadium in Turin on January 25, 2015. AFP PHOTO / MARCO BERTORELLO
Vágólapra másolva!
Szinte minden mértékadó angol lap - köztük a BBC is - beszámolt arról, hogy José Mourinho és a Chelsea őrületes ajánlatokat készít elő a gyenge bajnoki rajtot követően. Mourinho azt is elmondta, kivel nem elégedett a csapatából. 

Az angol lapok állítják, a Chelsea komoly erősítésekre készül, és mindenképp szeretnék megszerezni Paul Pogbát, a Juventus sztárját.

Hogy szimpla szóbeszédnél többről lehet szó, azt talán az is alátámasztja, hogy a fogadóirodák - melyek tegnap még hétszeres pénzt fizettek volna a francia középpályás érkezésére - szombaton már csak alig másfélszeres pénzt kínáltak az átigazolásra fogadóknak.

Paul Pogbát változatlanul ajánlatokkal bombázzák a klubok Forrás: AFP/Marco Bertorello


Készpénzt és játékost is kínál a Chelsea

Két változat terjedt el a sajtóban. Az első szerint a Chelsea három játékost, Oscart, Williant és Juan Cuadradót adná a játékosért cserébe - a nyáron mindhárom játékos után érdeklődött már a Juventus -, a Sun csak előfizetőknek szóló változata ráadásul még némi készpénzről is ír, de ez már aligha vehető komolyan.

A másik, visszafogottabb verzió azt állítja, hogy az angolok 60 millió fontot adnának a játékosért, és adnák mellé Cuadradót is, aki egyrészt jól ismeri az olasz bajnokságot, másrészt Londonban nem váltotta meg a világot, alig kap szerepet a Chelsea-ben. Ráadásul egy hasonló játékos, Pedro a napokban írt alá a klubhoz.

Mourinho nagyon elégedetlen

Pénteken Mourinho az újságíróknak nyíltan kifejtette, ki az, akivel elégedetlen a csapatából: "Nem vagyok megelégedve Branislav Ivanovic, Gary Cahill, John Terry, Cesar Azpilicueta, Eden Hazard, Cesc Fabregas és Nemanja Matic formájával. Ha jobban belegondolok, senkivel sem vagyok elégedett, így magammal sem. Nagyon rosszul kezdtük a bajnokságot, ráadásul csak 23 játékosom van a bő keretben. Louis van Gaal 28 játékossal dolgozik a Manchester Unitednél. Nem mondom, hogy boldogtalan vagyok emiatt, de lehet, hogy lesznek még erősítéseink, ki tudja" - dohogott a menedzser.

José Mourinho egy döntetlennel és egy vereséggel kezdte a bajnoki szezont Forrás: AFP


Gyakran bukkan fel a hírekben az is, hogy a Chelsea megszerezné az Everton 21 éves hátvédjét, John Stones-t. A már az angol válogatottban is bemutatkozott játékos középső védő, de jobbhátvédben is megállja a helyét. Ha megnézzük, kikkel elégedetlen Mourinho, a transzferből hamar valóság lehet, különösen, hogy a Chelsea védelme már egyáltalán nem fiatal, ráfér a csapatrészre a frissítés.