Vágólapra másolva!
Megszerezte első győzelmét az angol élvonalban a Bournemouth, nem kis részben Callum Wilson mesterhármasának köszönhetően.

Wilson a West Ham elleni meccs első félórájában kétszer is kihasználta a balhátvéd Cresswell hibáját, de a londoniak a szünet után gyorsan egyenlítettek, öt perc különbséggel előbb Noble, majd Kouyaté talált be. A Bournemouth ismét el tudott húzni két góllal, Wilson a harmadik gólját büntetőből szerezte, amely előtt Jenkinsont kiállították, és tíz emberrel a West Ham már csak szépíteni tudott.

A Manchester United csak döntetlent játszott a Newcastle ellen, így jelenleg a szintén hétpontos, de jobb gólkülönbséggel bíró Leicester vezet. A Rókák a Tottenhamet fogadták, és a meccsen két perc alatt lezajlottak az igazán fontos dolgok, a Spurs Alli bátor fejesével szerzett vezetést, amire egy perccel később Mahrez válaszolt egy látványos lövéssel. Az algériai csatár négy góljával vezeti a góllövőlistát.

Meglepően jól áll a Crystal Palace is, amely a 87. percben szerezte a győztes gólt az Aston Villa ellen, és három kör után hat ponttal rendelkezik.

A meccs győztes gólja:

Premier League, 3. forduló:
Manchester United - Newcastle United 0-0

Crystal Palace - Aston Villa 2-1 (0-0)
gól: Dann (71.), Sako (87.), illetve Souaré (77., öngól)

Leicester City - Tottenham Hotspur 1-1 (0-0)
gól: Mahrez (82.), illetve Alli (81.)

Norwich City - Stoke City 1-1 (1-1)
gól: R. Martin (28.), illetve M. Diouf (11.)

Sunderland - Swansea City 1-1 (0-1)
gól: Defoe (62.), illetve Gomis (45.)

West Ham United-Bournemouth 3-4 (0-2)
gól: Noble (48., 11-esből), Kouyaté (53.), Maiga (82.), illetve Wilson (11., 28., 79., a harmadikat 11-esből), Pugh (66.)
piros lap: Jenkinson (79., West Ham)