Vágólapra másolva!
Visszatér az AC Milan labdarúgócsapatához Mario Balotelli, az olasz válogatott csatár a Liverpooltól kölcsönbe érkezik a piros-feketékhez.

"Csak edzenem kell és megmutatni, mire vagyok képes. Dolgoznom kell, és befognom a számat" - nyilatkozta a 25 éves támadó, aki kedd délelőtt esett át az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon.

"Ha Mario visszatér hozzánk, akkor fel kell ismernie, hogy ez az utolsó esélye. Remélem, felfogja mindezt" - mondta néhány napja Adriano Galliani, a Milan ügyvezetője.

Ismét Milan-mezben Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Balotelli az Interben kezdte pályafutását, majd a Manchester Cityben futballozott, innen igazolt az AC Milanhoz 2013-ban. Tavaly nyáron a lombardiai klub 16 millió fontért adta el a Liverpoolnak, de mindössze egyetlen gólt szerzett a Premier League-ben.

Gyenge formáján kívül Balotellivel magatartásbeli problémák is voltak az Anfield Roadon, igaz, ehhez gyakorlatilag minden állomáshelyén hozzászokhattak a vezetők és a szurkolók.

Cuadrado: Juventus

Hivatalosan is a Juventus futballistája lett Juan Cuadrado, a kolumbiai szélső a Chelsea-től egy évre kölcsönbe érkezik a torinóiakhoz. A 27 éves Cuadrado 2009-től 2012-ig az Udinese, majd idén januárig a Fiorentina futballistája volt. A Chelsea február elején vette meg 23,3 millió fontért a firenzeiektől. A 44-szeres válogatott támadó klubváltása várható volt, mivel a tavasszal nem tudta magát bejátszani a Chelsea kezdőcsapatába, a nyáron pedig Pedro érkezésével tovább szűkültek a lehetőségei az együttesnél.