Vébét megjárt csatárt igazoltak Dárdaiék

Vedad Ibisevic, foci
BRAZIL, Rio de Janeiro : Bosnia-Hercegovina's forward Vedad Ibisevic celebrates after scoring a goal during the Group F football match between Argentina and Bosnia Hercegovina at the Maracana Stadium in Rio De Janeiro during the 2014 FIFA World Cup on June 15, 2014. AFP PHOTO / CHRISTOPHE SIMON
Vágólapra másolva!
Néhány órával a Dortmund elleni bajnoki előtt bejelentette a nyár legnagyobb fogását a Hertha labdarúgócsapata, Dárdai Pál együttese szerződtette a Stuttgart 65-szörös bosnyák válogatott csatárát, Vedad Ibisevicet.

A 2012 óta Stuttgartban futballozó játékos (aki előtte lehúzott öt szezont Hoffenheimben is) már régóta jelezte, hogy nem érzi jól magét a klubban, és szívesen váltana annak ellenére, hogy szerződése 2017-ig a svábokhoz kötötte.

Arra azonban kevesen számítottak, hogy a támadó a Bundesligában folytatja, márpedig ez történt: a Hertha ugyanis megegyezett vele és miután az orvosi vizsgálaton is megfelelt, alá is írt a berliniekhez.

Ibisevic a vébén az argentinok ellen gólt is szerzett Forrás: AFP/Christophe Simon

A Kicker szerint ez azt jelenti, hogy végre érkezett egy vérbeli támadó, aki megoldhatja Dárdai Pál edző gondjait, hogy az inkább középpályás Haragucsi Genki és Salomon Kalou helyett őt játszassa elöl.

Ibisevic az előző szezonban mindössze 14 mérkőzésen játszott és gólt nem szerzett, a mostani idényben pedig még nem is lépett pályára.