Barcelonából igazolt kapust a Real Madrid

kiko casilla real madrid kapus
Espanyol's Spanish goalkeeper Kiko Casilla winks during a press conference at the Power8 stadium in Cornella de Llobregat on July 17, 2015. The Catalan club announced today that Casilla signed a 6 millions euros (6,5 millions dollars) contract with Real Madrid CF. AFP PHOTO/ QUIQUE GARCIA
Vágólapra másolva!
Megvan Iker Casillas helyettese a Real Madridnál, de nem David De Gea az. A madridiak az egykor náluk nevelkedett Kiko Casillát szerződtették.

A Real Madrid megegyezett az Espanyollal Kiko Casilla átigazolásáról - írja az ESPN internetes oldala. A kapus várhatóan ötéves szerződést ír alá, a vételára 6 millió euró.

De Gea bizonyára marad Manchesterben

A Realnak mindenképpen kapust kellett igazolnia, miután a klublegenda, Iker Casillas távozásával a Costa Roca-i Keylor Navas maradt az egyetlen a keretben. Azzal, hogy a 28 éves Casillát megszerezte a klub, alighanem az is eldőlt, hogy a Manchester United ugyancsak spanyol kapusa, David De Gea ezen a nyáron nem megy Madridba, minden korábbi híresztelés ellenére.

Kiko Casilla a bejelentésen Forrás: AFP/Quique Garcia


Kiko Casilla 12-től 20 éves koráig a Real Madridban nevelkedett, utána az Espanyolhoz került, majd kölcsönben megjárta a Cádizt és a Cartagenát, mielőtt 2013 elején ő lett az első számú kapus a barcelonai klubnál.