Súlyos problémák a Vidinél a BL-selejtező előtt

Juhász Roland; Feczesin Róbert focista FOTÓ ÁLTALÁNOS gólöröm Közéleti személyiség foglalkozása labdarúgó sportoló SZEMÉLY Debrecen, 2015. május 2.
A székesfehérvári Juhász Roland (b) és Feczesin Róbert örül a gólnak a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulój
Debrecen, 2015. május 2. A székesfehérvári Juhász Roland (b) és Feczesin Róbert örül a gólnak a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójában játszott DVSC-TEVA - Videoton FC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2015. május 2-án. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
Adminisztrációs hiba miatt a Videoton három labdarúgója sem utazhatott el a csapattal a walesi The New Saints elleni Bajnokok Ligája-selejtező odavágójára.

A klub honlapja szerint a Vidi 18 fős kerettel indult útnak a walesi meccsre. A Szuperkupa-döntőn a bokájára rúgást kapó Feczesin Róbert (az első számű csatár) és az egyik edzésen húzódást szenvedett Rémi Marevál sérülése nem jött rendbe, míg Branislav Danilovis (az első számú kapus), Filip Pajovic és Mirko Ivanovski adminisztrációs problémák miatt nem kapott időben vízumot, így Bernard Casoni vezetőedző velük nem számolhat a walesi bajnok elleni összecsapáson. Hogy pontosan milyen vízumgondokról van szó, azt egyelőre nem tudni.

Feczesin sérülés maitt nem játszhat Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

A kedden magyar idő szerint 20 órakor kezdődő találkozót a The New Saints pályáján, az angliai Oswestryben található Park Hall Stadionban rendezik, a visszavágót pedig jövő szerdán Székesfehérváron játsszák majd.

A főtáblára jutáshoz a Videotonnak három párharcot kell megnyernie.

A második fordulós párharc megnyerése azért különösen fontos, mert ha a kvalifikáció harmadik körében marad alul, akkor folytathatja a szereplését az Európa-liga selejtezőjének utolsó fordulójában. Míg ha a BL-selejtező negyedik fordulójában múlják felül, akkor az Európa-liga főtáblájára kerül.