Mervó Bence a spanyol első osztályba igazolhat

magyar U20-as labdarúgó-válogatott, Kalmár Zsolt, Berecz Zsombor, Mervó Bence
New Plymouth, 2015. június 1. Csapattársai, Kalmár Zsolt (b) és Berecz Zsombor ünneplik Mervó Bencét (j) gólja után az U20-as labdarúgó-világbajnokság E csoportjának első fordulójában játszott Észak-Korea-Magyarország mérkőzésen az új-zélandi New Plymouthban 2015. június elsején. A magyar válogatott 5-1 arányban győzött. (MTI/AP/Ross Setford)
Vágólapra másolva!
Mervó Bence a Deportivo La Coruna labdarúgócsapatába igazolhat, és már el is utazott a spanyol klubhoz, hogy tárgyaljon a szerződése részleteiről.

A nyári U20-as világbajnokság társgólkirályáról a Rangado.hu írta meg, hogy a tavaly a spanyol első osztály 16. helyén végző, így a bennmaradást kiharcoló Deporhoz szerződhet.

A Győri ETO csapatától távozó Mervó az Instagram-oldalára kedden kitett egy képet, amely a budapesti Liszt Ferenc Repülőtéren készült, állítólag onnan Madridba utazott.


Az U20-as vébén öt gólt szerző magyar csatárt képviselő CMG sem erősítette meg a hírt, de a menedzseriroda igazgatóját, Pataky Tibort Madridban érte utol a Csakfoci.hu. Pataky elárulta, hogy több csapattal is tárgyaltak az elmúlt hetekben, és most is zajlanak egyeztetések, de egyelőre nincs végleges megállapodás.

A CMG-nél azt nem cáfolták, hogy a játékos szívesen igazolna Spanyolországba,

amit - ahogy Pataky Tibor jelezte - ők is jó megoldásnak tartanának.