Dzsudzsák túlárazta magát a Herthánál

Dzsudzsák Balázs Budapest, 2015. március 29.
Dzsudzsák Balázs (elöl) és Jannisz Fetfacidisz a labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének F csoportjában játszott Magyarország - Görögország találkozón a fővárosi Groupama Arénában 2015. március 29-én.
MTI Fot
Budapest, 2015. március 29. Dzsudzsák Balázs (elöl) és Jannisz Fetfacidisz a labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének F csoportjában játszott Magyarország - Görögország találkozón a fővárosi Groupama Arénában 2015. március 29-én. MTI Fotó: Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
A Bild értesülései szerint Dzsudzsák Balázs túlárazta magát, ezért nem lehet a Hertha BSC játékosa. Bruttó négymilliót sajnál érte a berlini klub, hiába akarta Dárdai Pál a válogatott csapatkapitányát. 

A Bild.de információi szerint Dzsudzsák Balázs kétmillió eurós fizetési igénye miatt esett kútba a játékos berlini szerződése. A lap kiemelte, hogy a magyar válogatott játékos kétmilliós bére a Herthának négymillióba kerülne, de a berliniek ezt az összeget a prémiumokkal és az adókkal együtt adnák oda Dzsudzsáknak.

A német lap kiemeli, Dzsudzsák szerződése télen lejár, akkor ingyen igazolhatóvá válik, de nem biztos, hogy jó ötlet kivárásra játszani, mert több török csapat, köztük a Besiktas is érdeklődik. Dzsudzsák jelenleg hárommillió eurót keres, de a Dinamo is csökkenti a béreket a rubelválság miatt.

Dzsudzsák Balázs a válogatott és a Dinamo alapembere Forrás: MTI/Kovács Tamás

A játékost „Dárdai-lieblingnek” nevező Bild megkeresésére a csapat vezetőedzője csak annyit mondott, dolgoznak az ügyön, de kicsit sem idegeskednek miatta.