A Bayernből erősíthet a ManUnited

usa - németország, egyesült államok, vb 2014, g-csoport
Germany's midfielder Bastian Schweinsteiger kicks the ball during a Group G football match between US and Germany at the Pernambuco Arena in Recife during the 2014 FIFA World Cup on June 26, 2014. AFP PHOTO / NELSON ALMEIDA
Vágólapra másolva!
A Bild szerint a Manchester United labdarúgócsapata kétéves szerződést kínál Bastian Schweinsteigernek, aki évi tízmillió eurót (3,17 milliárd forint) keresne az angol klubnál.

A lap ugyanakkor emlékeztet rá, hogy Karl-Heinz Rummenigge, a Bayernt működtető gazdasági társaság ügyvezető testületének elnöke korábban kijelentette, a világbajnok német középpályás szerződése 2016. június 30-ig szól a bajor együttesnél.

A 30 éves Schweinsteigernek szabadsága után szombaton kell jelentkeznie Münchenben, a Bayern vezetői ezután egyeztetnek vele a jövőjéről.

Schweinsteigert akarja a ManUnited Forrás: AFP/Nelson Almeida

A játékos távozása mellett szól, hogy Josep Guardiola, a Bayern spanyol edzője állítólag nem ragaszkodik hozzá mindenáron, míg Louis van Gaalnak, az MU holland trénerének már müncheni időszaka alatt is a kedvencei közé tartozott Schweinsteiger.